DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2017

2017

 

Uzlovačka Drnovice

Na soutěži v Drnovicích jsme si pořádně zauzlovali. I přes to, že jsme neskončili na stupních vítězů, tak jsme si celý den užili.

ZPV + ŠPD Hlubočany

Slunečnou sobotu 14. října jsme strávili v Hlubočanech. Závodili jsme ve štafetě požárních dvojic a závodu požárnické všestrannosti.

Ukázka na hody

Požární útok a štafetu požárních dvojic předvedli naše děti na ukázce při příležitosti Cyrilometodějských hodů. Všichni přihlížející si mohli vyzkoušet uhasit malý domeček a na závěr akce si užít pěnovou koupel. Bohužel při této akci došlo k poruše naší velmi staré stříkačky. Doufáme, že se nám podaří co nejdříve sehnat peníze na novou, abychom mohli opět trénovat.

Výročí Pavlovice

V červnu slavili hasiči z SDH Pavlovice 110. výročí. Naše mládež při této příležitosti ukázala požární útok. Pořadatelé nachystali překvapení v podobě hořící školy. Po vyhlášení poplachu se družstvo mladých hasičů vydalo k požárnímu útoku a školu uhasili. Děkujeme pořadatelům za pěkně strávený den.

Sběr šrotu a elektrospotřebičů

Sběr železného šrotu a vysloužilých elektrospotřebičů proběhl v květnu. Děkujeme všem za podporU. Výtěžek akce je využit na činnost s mládeží.

Stezka pálení čarodějnic

Ve spolupráci s naší obcí pořádáme akci u příležitosti pálení čarodějnic. Letošní čarodějná stezka vedla okolo rybníka a byla ve znamení dřeva. Děti a mládež plnili zajímavé úkoly, za které mohli získat drobnou odměnu. Pod patronátem obce byla na závěr odpoledne zapálena symbolická čarodějnice. Každý si mohl opéct páreček na klacíček. Těšíme se na další ročník.

Josefská zábava

Tradiční Josefská zábava se konala první sobotu po Josefovi. Opět se nám podařilo zajistit solidní tombolu a snad i parádní zábavu.

Lyžování hasičů

V únoru se pod vedením J. Maráka uskutečnil jednodenní výlet na lyžování. Zúčastnit se mohli jak hasiči, tak všichni milovníci tohoto zimního sportu, kteří nejsou členové našeho sboru.

ZPV Pístovice

V dubnu jsme se v hojném počtu zúčastnili závodu požárnické všestrannosti v Pístovicích. Letošní jubilejní 40. ročník jsme již absolvovali v nových dresech.